Pensiunea FULEA
SALISTE

 

Departe de zgomotul automobilelor si de fabricilele întunecate ale unei lumi utopice, departe de agitatia citadina si dincolo de bancomate, pensiunea Fulea va asteapta invaluita in cantec de greieri si raze de soare.
Retrasa de la drum si inconjurata de verdeata, pensiunea isi intampina oaspetii cu tot ceea ce este mai bun: confortul modernitatii si caldura traditiei. In interior, camerele elegante, mobilate cu gust, emana in acelasi timp rafinament si rusticitate, iar culorile, perfect armonizate, incanta ochiul la fiecare pas. Citind cartea preferata pe terasa sau admirand privelistea satului ce se intinde lenes la picioare, bucurandu-te de umbra racoroasa a copacilor in dupa-amiezile fierbinti de vara sau stand la un pahar de vorba cu gazdele - orice ai face, aici te simti ca acasa.
Pensiunea Fulea este locul unde se intalnesc, intr-un superb decor de vacanta, confortul, linistea si voia buna Odata ajuns aici, vei reveni cu drag si la anul, sau poate chiar mult mai curand! 


Locuri: 13 

Acces auto: de la soseaua principala (placa de intrare in “SALISTE”), continuati cca 1100m pana la un pod si cotiti la stanga dupa acesta, pe DJ106J, in directia Sibiel (Orlat). Dupa 200m, la prima intersectie, faceti dreapta si, dupa inca 300m, parasiti drumul principal intr-o curba la stanga, continuand inainte pe o strada pietruita. Dupa 300m veti ajunge la o intersectie in “T” (pe dreapta se afla un put"; cotiti la stanga si continuati cca 100m. Pensiunea se afla pe dreapta a drumului, cca 30m in afara drumului, si este semnalizata printr-un panou “Pensiunea FULEA”.

 
SALISTE
    F A C I L I T A T I
    - curte cu loc de parcare
    - incalzire centrala
    - pajiste si livada mare, cca 4000mp (pruni, meri, peri, nuci)
    - pavilion pentru luat masa afara, gratar
    - posibilitate de campare in livada
    - animale de companie acceptate numai in curte

SALISTE

    S T R U C T U R A  P E N S I U N I I
 Parter

1 camera decomandata: C1(1DB, TV color), sufragerie eleganta, spatioasa (50mp), cu TV color, bucatarie superechipata la dispozitia turistilor, cu loc de luat masa, 1 baie moderna comuna, terasa exterioara cu o superba priveliste
 
 Etaj 4 camere decomandate: C1(1DB+1 pat copil, acces la terasa), C2(3SB, se pot uni in pat matrimonial), C3(1DB, TV color, acces la terasa), C4(1DB+2SB, TV color, acces la terasa), 2 bai moderne comune
 
 Total camere  5  
 Total locuri 13  

 Nota:

SB = pat de o persoana
DB = pat dublu (matrimonial)
 
SALISTE
    A C T I V I T A T I
    - vizita la ateliere traditionale (palarier, cojocar, potcovar)
    - excursii ghidate in zona
    - vizita la stana cu degustare de produse specifice
    - descoperirea activitatilor la ferma (cosit, stransul fanului, muls)
    - plimbari cu caruta sau sania cu cai
    - vizita unui sat traditional de oieri (Jina)
 
 L I M B I  S T R A I N E  V O R B I T E : engleza, franceza


  T A R I F E 2008     C O N T A C T
 Cazare 40 RON/persoana in interior
20 RON/cort 2 persoane

 Masa


 

12 RON/pers. mic dejun
12 RON/pers. (doar picnic)
25 RON/pers. cina

  FULEA IOAN

  Str. Brata nr.52, comuna SALISTE
  Jud. SIBIU, cod 557225

 Telefon:

00 40 (0)369 427 949

 Mobil: 00 40 (0)744 667 536
 E-mail: ifulea@yahoo.com
 Perso web: www.pensiuneafulea.go.ro