Pensiunea GHITA VASILE
VADU IZEI

 

Pensiunea “Ghita Vasile” este situata pe drumul national Sighet-Baia Mare, la aproximativ 500 m. de raul Mara. Casa de locuit propriu-zis, unde musafirii beneficiaza de linste, se afla la 30 m de sosea. In fata casei, o gradina plina de culoare atrage prin aranjamentul florilor si al pomilor fructiferi. Trandafirii, florile care incadreaza gradina sunt parca strajerii acesteia. In mijlocul acestei frumoase gradini, un pavilion din lemn ofera un loc deosebit pentru a servi cafeaua sau ceaiul dimineata, urmarind in acelasi timp rasaritul soarelui desupra dealurilor inalte.
Camerele sunt aranjate in stil rustic maramuresean. In dulapurile aflate in aceste camere turistii pot gasi haine taranesti specifice zonei, pe care le pot imbraca pentru a se fotografia sau filma.
Alaturi de mancare veti fi serviti cu bautura traditionala “Palinca de prune”, bautura obtinuta din prunele culese din propria livada. Masa poate fi servita si in gradina din spatele casei unde se pot servi mancaruri gatite chiar acolo (mititei, frigarui, etc.).
Atractia principala a Pensiunii “Ghita Vasile” este livada cu pomi fructiferi, aflata la o distanta de aproximativ 300 m pe dealul din spatele casei, unde se poate ajunge in 10-15 minute. Odata ajunsi in livadase poate face un popas pe bancutele din mijlocul pomilor sau cei care sunt prea obositi se pot intinde in paturile din casuta tip vanatoare.
Daca doriti sa vedeti totul cu ochii vostri faceti din timp rezervare la aceasta casa turistica. Noi, gazdele acestei case va asteptam cu drag.  


Locuri: 6 

Acces auto: venind de la Baia Mare spre Sighetu Marmatiei, cca.200m de la statia de benzina de la intrarea in Vadu Izei, pe partea stanga. Casa este pe partea stanga a drumului, fiind a doua dupa o casa cu o frumoasa poarta maramureseana din lemn; in fata pensiunii se afla un panou de semnalizare "PENSIUNEA GHITA VASILE".

 
VADU IZEI
  F A C I L I T A T I
    - curte cu loc de parcare
    - incalzire centrala
    - pavilion pentru luat masa afara
    - livada mare proprie in apropiere
    - casa separata de cea a gazdei
    - animale de companie acceptateVADU IZEI

VADU IZEI

VADU IZEI
  S T R U C T U R A  P E N S I U N I I
 Parter

salon pentru servit masa bogat decorat cu ulcioare si stergare
 
 Etaj 3 camere decomandate cu Tv color: C1(1DB), C2(2SB se pot uni in pat matrimonial), C3 (2SB se pot uni in pat matrimonial), 2 bai moderne comune, hol mare frumos decorat cu ulcioare si covoare traditionale
 
 Total camere 3  
 Total locuri 6  

 Nota:

SB = pat de o persoana
DB = pat dublu (matrimonial)
 
VADU IZEI
  A C T I V I T A T I
    - descoperit viata la ferma: muls, strans fanul etc.
    - plimbari cu caruta sau sania
    - vizita la stana cu degustat de produse specifice
    - foc de tabara in livada
    - seri festive cu ceterasi (violonisti locali traditionali)
    - vizite in zona: cimitirul Vesel din Sapanta, bisericile de lemn de pe vaile Izei si Marei, Muzeul Satului din Sighetu Marmatiei etc.
 
 L I M B I  S T R A I N E  V O R B I T E : engleza


  T A R I F E 2010-2011     C O N T A C T
 Cazare 60 RON/camera

 Masa


 

15 RON/pers. mic dejun
Nu putem oferi pranz
25 RON/pers. cina

  GHITA VASILE si ILEANA

  Comuna VADU IZEI nr. 322
  Jud. MARAMURES, cod 437365

 Telefon: 00 40 (0)262 330 287
 Mobil: 00 40 (0)726 181 831
 E-mail: stanescu_dlt@yahoo.com