Pensiunea CASA ONIGA
IEUD

 

O frumoasa constructie traditionala din lemn, intr-un amplasament de exceptie, pe un teren imens, cu o mare vizibilitate si cu putine constructii in jur.
De la etaj se vede frumoasa panorama a satului: petece de verdeata se imbina armonios cu acoperisul caselor si turlele bisericelor din Ieud. In departare, privirea va este scaldata de dealuri domoale de verdeata, pasuni, paduri. Parul curge in spatele casei, langa locul de luat masa afara, in livada. Este o adevarata placere sa stai in acest cadru pitoresc, fie la masa, fie la siesta.
Camerele sunt luminoase, primitoare. Locul de luat masa ofera o super priveliste prin geamul mare, generos.
Gazdele sunt tinere, amabile si va asteapta sa descoperiti frumusetile naturii si a obiectivelor turistice din Maramures... trecand pe la CASA ONIGA! 


Locuri: 10 

Acces auto: de la placa de intrare in localitate "Ieud", parcurgeti cca 2,7km pana la biserica din ses, trecand de Primarie (pe partea dreapta), continuati cca 400m, apoi o cotiti pe prima strada la dreapta si mai parcurgeti inca 200m pe un drum de tara; casa e pe dreapta, are un gard nou si un garaj de lemn in fata.

 
  F A C I L I T A T I
    - curte cu loc de parcare si garaj
    - incalzire centrala
    - livada mare - cca10000mp (nuci, pruni, meri) cu posibilitate de campare (acces la sanitare din casa), ferma (oi, cai, gaini, vaca, porci, capre), gradina de legume (cartofi, fasole, morcovi, ardei etc.)
    - pavilion din lemn pentru luat masa afara
    - servicii de spalat/calcat haine
    - animale de companie acceptate in curte

  S T R U C T U R A  P E N S I U N I I
 Parter

2 camere decomandate: C1(1DB), C2(1DB), 1 sala mare de luat masa ultramoderna (cca.20mp), cu bucatarie echipata, la dispozitia turistilor, 1 baie moderna comuna, terasa exterioara pentru luat masa, masina de spalat la dispozitia turistilor
 
 Etaj 3 camere decomandate: C1(1DB), C2(2SB, se pot uni in pat matrimonial), C3(2SB, se pot uni in pat matrimonial), 1 baie moderna comuna, hol cu acces la terasa ce ofera intreaga priveliste a satului
 
 Total camere  5  
 Total locuri 10  

 Nota:

SB = pat de o persoana
DB = pat dublu (matrimonial)
 
  A C T I V I T A T I
    - descoperitul activitatilor de la ferma (familia are 2 ferme): cosit, muls, stransul si transportul fanului cu caruta etc.
    - dormit in fan
    - vizita unui atelier de tamplarie traditionala ce apartine familiei
    - vizite la stana cu degustare de produse specifice
    - calarie cu ghid
    - plimbari cu caruta, sania cu cai
 
 L I M B I  S T R A I N E  V O R B I T E : franceza


  T A R I F E 2011     C O N T A C T
 Cazare 25 RON/personne
10 RON/tente de2 personnes

 Masa


 

15 RON/pers. petit déjeuner
20 RON/pers. déjeuner
25 RON/pers dîner

  PLES STEFAN si MARICUTA

  Comuna IEUD nr. 275
  Jud. MARAMURES, cod 437170

 Telefon:

00 40 (0)262 336 372

 Mobil: 00 40 (0)766 202 987
 E-mail: stefanples@yahoo.fr